velkommen...
Velkommen til CheckJobnet

Er der da ingen ende på cand. jur. Frederiksens opfindsomhed?

Ledige skal nu hver uge - udover at klikke på den berømte knap - også søge mindst fire opslåede, rimelige stillinger for at bevare deres ret til dagpenge og kontanthjælp.

Hvis hr. Frederiksen mener, at disse initiativer har nogen som helst gavnlig effekt på lediges chancer for at finde arbejde, er han dummere end selv jeg troede, hvilket ikke siger så lidt...

Heldigvis viste det sig at være en smal sag, at tilføje en automatisk funktion til checkjobnet, så programmet nu -  udover at udføre det ugentlige klik - også tager sig af jobsøgningsopgaven - helt automatisk.

Arbejdet med at implementere denne funktion er  færdigt og den nye udgave af CheckJobnet er til fri afbenyttelse for alle ledige.

Automatiseringen af de tåbelige krav om knaptrykkeri og tvangsjobsøgning betyder, at ledige nu kan koncentrere sig om at skrive relevante ansøgninger til stillinger, som de finder interessante og som matcher deres kvalifikationer.
Hvordan kan CheckJobnet hjælpe dig?


ved at besøge din personlige side - Min side - på jobnet.dk automatisk og bekræfte din aktive jobsøgning mindst hver uge - også når du ikke selv er hjemme.

ved at søge job for dig fra en jobliste du selv har sammensat - og sørge for, at jobnet sender dig en kvittering på de ansøgninger, du har søgt.

ved at sikre at dit cv altid er opdateret - også når du ikke selv er hjemme. Det betyder, at dit cv står øverst på listen, når en arbejdsgiver søger efter nye medarbejdere på jobnet.

ved at give dig mulighed for at klare det ugentlige besøg og den ugentlige jobsøgning på jobnet.dk på en hvilken som helst pc, der opfylder systemkravene for CheckJobnet.

ved at give dig mulighed for at hjælpe dine ledige venner og bekendte med det ugentlige besøg og jobsøgning på jobnet.dk


På de følgende sider har jeg beskrevet programmet, hvilke krav det stiller til din pc, hvordan licensaftalen lyder og hvad du skal passe på, når du anvender CheckJobnet.

Har du spørgsmål, der ikke er besvaret på hjemmesiden, er du velkommen til at skrive og spørge.


musiksignaturen er Nat Adderley's Work song...
 visits since 15. August, 2007
revised: 06. October 2014 09:53:45 - contact: S.W. Rasmussen